Telefon: 080 88 72
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Akcije - poteklo /

Brezplačno božično fotografiranje, sobota, 10.12.2016

Brezplačno božično fotografiranje, sobota, 10.12.2016

30. 10. 2016 @ 12:00
by agencija

bozicno-fotografiranje-2016-netVabimo vas  na brezplačno božično fotografiranje, ki bo  v  soboto 10.12.2016 od 10-12 in 14-18.ure

Brezplačno vas fotografiramo, z nami bo Božiček, fotografije, ki jih naročite, zaračunavamo po ceniku za studijsko fotografijo.

Prosimo, da izpolnite spodnjo prijavnico, si izberete termin, ko se boste prišli fotografirat (prikazani so samo prosti termini) in mail, ki ga prejmete kot potrditev prijave prinesete s seboj na fotografiranje. Prednost bodo imeli tisti, ki bodo oddali prijavnico!

 Trenutno si vsi termini že zasedeni!! Če bo dovolj dodatnih prijav, bomo organizirali še en termin v dopoldanskem času, zato vas prosimo, da prijavnico izpolnite tudi v primeru, da ni več prostih terminov.

Za vas smo pripravili tudi možnost naročila koledarja za leto 2017 (vzorce si lahko ogledate tukaj), ali spominske fotografije v mapici, ali mogoče še na kakšen drug način.

Seveda vas v naš atelje vabimo tudi vse ostale dni v tednu, za vas opravljamo storitve fotografiranja (fotografije za dokumente, fotografiranja rojstnega dnerazlična studijska fotografiranja, fotografiranja poroke, ipd.),  pridružite se nam na kakšnem od foto tečajev.

Za vas imamo tudi darilne bone, ki jih lahko podarite za fotografiranja ali fotografske tečaje.

Fotomedia, Radvanjska cesta 43, Maribor

Prisrčno dobrodošli!

In kako je izgledalo lani in predlani?  Poglejte si na naši Facebook strani

Prijavite se, tudi če ne morete izbrati termina, v tem primeru vpišite vaše ime, mail, telefonsko št. in na koncu potrdite še polje “nisem robot”. Po uspešno poslani prijavnici prejmete avtomatsko potrditev – če ga ne prejmete, pomeni, da prijavnice niste uspešno poslali.

This form is currently closed for submissions.

Share this article

Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: