Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Izleti - poteklo /

Dunajski božični utrinki – foto izlet, 12.12.2010

Dunajski božični utrinki – foto izlet, 12.12.2010

26. 10. 2010 @ 11:27
by agencija

Cesarski Dunaj še posebej zaživi v predbožičnem času. Takrat v središču mesta resnično ni hiše ali drevesa, ki ne bi bila okrašena. Množice ljudi se sprehajajo po mestu in vdihavajo hladen, s snežinkami pomešan zrak. Izložbe so prepolne božičnih okraskov in daril. Najživahneje pa je pred mestno hišo, kjer se odvija tradicionalni božični sejem. Na stojnicah ponujajo na tisoče stvari, povsod naokoli pa po kuhanem vinu in punču diši…

Program:

Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Ljubljane v smeri Šentilja in Graza, do avstrijske prestolnice, kamor bomo prispeli v dopoldanskem času. Najprej se bomo ustavili pri dvorcu Schönbrunn, letni rezidenci Habsburžanov. Očaral vas bo veličasten vrt za dvorcem (ogled zunanjosti) ter praznično obarvan božični sejem pred dvorcem. Sledi panoramska vožnja po Ringu, mimo znamenitosti kot so Opera, Muzeji, Parlament, Rotovž, Votivna ali Zaobljubljena cerkev, Dunajska borza, Secesija, Karlova cerkev, zgradba Uno city, Prater,… Popoldne sprehod skozi središče mesta oz. prosto za fotografske navdihe. Izlet , ki je sicer v naši redni ponudbi božičnih izletov, spremlja poleg vodnika tudi fotografski mojster, ki bo na razpolago za nasvete in dogovore, ki so sicer pomembni za fotografske »duše«.

Cena 43 €

VKLJUČUJE prevoz z udobnim turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, oglede zunanjosti po programu, avtobusno dovolilnico za vožnjo po Ringu, vodenje, organizacijo in spremstvo fotografskega mojstra, majhno praznično pozornost za velike prijatelje, CD in napotki- brošura za HDR fotografiranje.

Možni vstopi tudi: Domžale, Šempeter, Žalec, Celje, Sl. Konjice, Sl. Bistrica in Maribor.

V ceno ni vključena prijavnina: 15 EUR.

Informacije in prijave: Marjan 041 670205 ali preko spodnjega obrazca.

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.