Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.

Božično fotografiranje, sobota, 7.12.2019

13. 11. 2019 @ 14:10
by Marjan Laznik
v
Comments are off for this post.

Podrobnosti dogodka


Vabimo vas na božično fotografiranje, ki bo v  našem foto studiu (Maribor, Radvanjska cesta 43) v soboto, 7.12.2019 .  

Na razpolago bo najmanj ena božično novoletna scena, kjer bomo naredili vaše družinske in portretne fotografije (Božiček letos ne bo prisoten).

Na voljo je 15 minutni termin, ki si ga izberete pri prijavi. Pri prijavi vpišite vaše ime, mail (2x preverite pravilnost), telefonsko št., obvezno izberite datum, četudi je že vpisan, saj vam bo šele po tem prikazalo razpoložljive termine!  in na koncu potrdite še polje “nisem robot”.

Iz posnetih fotografij vam lahko tudi izdelamo voščilnice in koledarje. V primeru, da želite naročiti koledar ali voščilnico, kar je mimogrede zelo unikatno darilo, vas prosimo, da si predhodno ogledate vzorce na spletni strani https://koledarji.foto-laznik.com in si zapišete številke vzorcev, da bo postopek čim krajši, saj bodo za vami verjetno že čakali drugi starši in otroci.

Cena za fotografiranje je 15 EUR in vključuje 2 natisnjeni fotografiji velikosti 13×19 cm / ali 4 natisnjene fotografije velikosti 10×15 cm . Dodatne fotografije zaračunavamo po ceniku za studijsko fotografijo , koledarje in voščilnice po ceniku za koledarje.

Po uspešno poslani prijavnici prejmete avtomatsko potrditev (mail) z navodili za potrditev vašega termina s plačilom – če ga ne prejmete, pomeni, da prijavnice niste uspešno poslali. Če vaše prijave v roku ne potrdite s plačilom, se smatra, da odstopate od prijave.

Vsa dodatna pojasnila boste prejeli nekaj dni pred fotografiranjem na elektronski naslov, ki ga boste vpisali pri oddaji prijavnice!

Prisrčno dobrodošli!

In kako je bilo videti fotografiranje lani in predlani?  Poglejte si na naši Facebook strani 

Prijava na dogodek še ni možna, ali pa so zasedeni vsi razpoložljivi termini!!!

 

Comments are closed.