Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Izleti - poteklo /

Fotografske počitnice, Lastovo, rajski otok, 11 – 18.september 2010

Fotografske počitnice, Lastovo, rajski otok, 11 – 18.september 2010

12. 5. 2010 @ 17:46
by agencija

Skupaj s turistično agencijo Ojla vas vabimo na fotografske počitnice na otoku Lastovo.

Menda otok obkroža 46 manjših otočkov, ima 46 zalivov, 46 cerkva, 46 izvirov vode , ima 46 polj in 46 hribčkov. Je to res? Jaz ne verjamem. Lahko pa skupaj preverimo!!

Pravijo, da spada najjužnejši otok Lastovo med 10 »rajskih » vrtov sredozemlja. Na prvi pogled bi rekel, da temu ni čisto tako. Zapuščenih objektov je več kot kjerkoli, številne votline, zapuščene luke, podrte ograje in zaraščene parcele pričajo, da je tod bila nekoč vojska. Osrednje mestece Lastovo s številnimi zapuščenimi kamnitimi hiškami, celo ulicami pove, da je bilo tod nekoč življenje. In v zalivu pod mestom zapuščena »mlinica« odslikava bogastvo polj otoka, ki se je odvažalo na vse strani sveta.

Vendar, ko predahnemo, spustimo svoje misli, fotografsko oko in žilico »na pašo«, se po krajšem času zavedamo, da smo res v vrtu, kjer lahko »nabiramo« lepoto do onemoglosti, »žanjemo » zaustavljene trenutke . Menda otok obkroža 46 manjših otočkov, ima 46 zalivov, 46 cerkva, 46 izvirov vode , ima 46 polj in 46 hribčkov. Je to res? Jaz ne verjamem. Lahko pa skupaj preverimo!!

Ljubitelje fotografije in zaustavljenih trenutkov čaka popoln teden ustvarjanja in sproščanja, toplo in čisto morje, prijetna družba..V naši fotografski delavnici se bomo s strokovnjaki spoznavali z digitlno fotografijo, poizkusili bomo podvodno fotografiranje, se spoznali s portretom in vrstami objektivov, osnovami fotoshopa , analizirali bomo posneto, postavili razstavo in zaokrožili druženje v prijetnem, obnovljenem hotelu Solitudo, naredili pa bomo tudi izlet na sosednjo Korčulo.

Cena 430€

Vključuje:  7x polpenzion H. Solitudo***+, strokovno fotografsko vodenje , asistenca Ojle /kombi/, prevozi in vodenje po otoku, izlet v Vela Luko

V ceno ni vključena prijavnina: 15 EUR.

Informacije in prijave: Marjan 041 670205 oz preko spodnjega obrazca.

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.