Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Izleti - poteklo /

Fotografski izlet, Benetke in živobarvne hiške otoka Burano, 27.04.2010

Fotografski izlet, Benetke in živobarvne hiške otoka Burano, 27.04.2010

7. 4. 2010 @ 15:17
by agencija

Benetke, najbolj oblegano mesto svetovnih popotnikov, mesto zaljubljencev, mesto čolnarjev, mesto, kjer je cesta kanal in prevozno sredstvo čoln. Obkroža ga kar 118 otočkov in preko 400 mostov vodi do številnih, mogočnih zgradb, palač, sarkalnih objektov… Postavljeno je na kole in menda se vsako leto potopi za kakšen centimeter. Še predno potone v množici obiskovalcev, si ga velja še enkrat ogledati in se predati neizmernim navdihom. Predvidevamo, da se bomo izognili največji gneči, ki je ob vikendih in se podali na pot na naš torkov praznični prost dan, ko bo nekaj več prostora za fotografe. Naša »fotografska« duša se bo ta dan zagotovo napolnila lepega še z obiskom otočka Burano, ki je enkraten po živobarvnih hiškah, prijazni domačini pa znajo kdaj odpreti tudi svoja vrata domov, se nastaviti fotoaparatu, pokazati rokodelske izdelke. Predvsem pa na Buranu zadiši po znanih buranskih piškotih.

Z nami bo fotografski mojster in zagotovo se bo našel kakšen nasvet za izpopolnitev fotografskega znanja. Pripravljamo tudi razstavo in seveda pregled posnetega in kakšen komentar.

Cena 65 € (vključuje stroške prevoza s turističnim avtobusom, stroške vstopa in ekološke takse na območje Beneške lagune, ladijsko vožnjo, vožnjo na otok Burano, stroške spremljevalcev, foto napotke)

Minimalno število potnikov 35.

Informacije in prijave: Marjan 041 670205.

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.