Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Izleti - poteklo /

Fotografski izlet, Plitvička jezera, 10.10.2010

Fotografski izlet, Plitvička jezera, 10.10.2010

23. 7. 2010 @ 0:01
by agencija

Plitvička jezera so najbolj poznan narodni park na Hrvaškem in se uvršča med najlepše znamenitosti v Evropi. Zaradi njegovih posebnosti in naravne raznolikosti je UNESCO narodni park uvrstil na seznam Svetovne naravne dediščine.

Na Plitvičkih jezerih, ki jih sestavlja 16 med seboj povezanih jezer s številnimi slapovi, obdajajo pa jih obsežni gozdovi nas bodo pričakale številne sprehajalne steze ter leseni mostički, ki so dvignjeni tik nad mirno površino jezer.
Igro svetlobe, vode, prevladujočih zelenih barv, igro narave in življenja bomo spet poizkušali ujeti v naš objektiv tokrat oktobra, v jesensem času.Potujemo preko bele krajine in pričakujemo, da bo čudovita pokrajina zavita v vse odtenke jesenskih barv dala priložnost za dodatno zadovoljstvo saj se bomo po potrebi ustavili tudi tam. Na kratko se bomo ustavili tudi v Karlovcu, kjer si bomo ogledali in fotografirali nekaj ostankov zadnjih dogodkov vojne.

Z nami bodo fotografski mojstri in zagotovo nam bodo podali kar nekaj nasvetov in trikov, ki nam bodo prišli prav pri poudarjanju detajlov slikanja narave in pokrajine.

Odhod 10. oktobra 2010 iz Celja ob 5.00, iz Ljubljane ob 6.00. Povratek v poznih večernih urah.

Cena 60 € (zajema prevoz, cestnine, vstopnino v nacionalni park, vodstvo strokovnih sodelavcev) + 15 € prijavnina

Minimalno št. potnikov 30.

Informacije in prijave: Marjan 041 670205 ali preko spodnjega obrazca.

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.