Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Izleti - poteklo /

Fotografski izlet, Toskanski griči, 1.10. 2010

Fotografski izlet, Toskanski griči, 1.10. 2010

24. 4. 2010 @ 20:24
by agencija

Skupaj s turistično agencijo Ojla organiziramo fotografski izlet v nepozabno Toskano. Prospekt.

Toskana, za nekatere najlepša, najbolj pisana, naj-fotogenična dežela na svetu, kjer so prepoznavni pisani vinorodni griči, na katerih se odete v visoke topole bohotijo stare vile, predelovalnice vina in oljčnega olja. Težko se bo upreti osrednji toskanski pokrajini Chaianti, kjer male vasice (Greve, Rada, Galole..) vabijo v svoj objem in predvsem omamljajo z rdečimi vini z značilno nalepko Črnega petelina, najbolj prepoznavnega Chiantija. San Giminjano, staro, žepno, srednjeveško mestece na hribu, so zaradi številnih visokih starih stolpov poimenovali kar Manhattan. Pravijo, da so tam doma najboljši slaščičarji, da tam kuhajo najboljši kapučino. Odlično za kratek premor po zasanjani pokrajini, ki bo za fotografe idealna priložnost, da se napasejo lepih pogledov. Skupina bo majhna, ravno pravšnja, da bomo z manjšim busom zavili tja, kjer nas bo volja, se ustavili in si vzeli čas, kolikor ga bomo potrebovali. Zagotovo se bo naše fotografsko obzorje povečalo za nekaj lepih novih foto trenutkov…

Z vami bo tudi mednarodno priznani fotograf HERMAN ČATER, ki nam bo pripravil pot med toskanskimi griči in nepozabnimi motivi ter ob večernem srečanju fotografov pregled in komentiranje fotografij. Ob tem pa še prikaz obdelovanja fotografij z RAW in Photoshop programom. Zaradi izkušenj bo naš fotoizlet povsem fotografski, z možnostjo ustavljanja mini avtobusa za vsakim ovinkom. Čaka nas tudi makadam in nekaj hoje. Vendar se splača malo oguliti pete, saj gre za Toskano in njene griče, ki so lahko iz meseca v mesec drugačni ter iz minute v minuto drugače osvetljeni.

Predviden odhod 01.10. 2010 iz Celja ob 0.00, iz Ljubljane ob 1.00. Povratek v poznih večernih urah.

Cena 360 € (zajema prevoz, 2 polpenziona (večerja, zajtrk) – nastanitev v hotelu v okolici Sienne, cestne pristojbine in parkirnine, stroški voznika, vodenje in organizacijo potovanja, napotki, komentiranje in pregled posnetega s strokovnim fotografskim mojstrom, lepe želje in zaustavljeni trenutki,…)

V ceno ni vključena prijavnina: 15 EUR.
Doplačilo za 1/1 sobo / 60 €.

Minimalno št. potnikov 15.

Informacije in prijave: Marjan 041 670205 oz preko spodnjega obrazca.

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.