Telefon: 080 88 72
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Fotografija /

Se radi fotografirate? Bi se želeli preizkusiti kot fotomodel?

Se radi fotografirate? Bi se želeli preizkusiti kot fotomodel?

TRENUTNO MODELOV NE POTREBUJEMO! 

POZOR: Če vas je na našo stran usmerila “ženska, ki išče modele” za fotografiranje v Ljubljani in v Italiji, obljublja naslovnice, kataloge in dobro plačilo, vas opozarjamo, da je to zavajanje in da Fotomedia ni v povezavi s to osebo!

Iščemo dekleta in fante, mamice in očke, babice in dedke, ki bi se želeli poskusiti kot fotomodel. Razpis ni časovno omejen. Kadarkoli lahko pošljete svojo prijavo (s pomočjo spodnjega obrazca) ali pokličete (080 88 72), lahko pa se oglasite v našem studiu v Mariboru (vogal Radvanjska 43 in Metelkova 1).

– Prednost imajo kandidati s Štajerskega področja.
– Pridržujemo si pravico izbora kandidatov!

– Fotografiranje je brezplačno (Time for print – Vaš čas v zameno za fotografije) oz. v zameno za dovoljenje za uporabo vaših fotografij v komercialne namene! Osebe mlajše od 16.let se lahko fotografirajo samo ob prisotnosti staršev, osebe mlajše od 18.let (in starejše od 16.let) potrebujejo za objavo fotografij privolitev (podpis) staršev.

P.S. Oglejte si še našo storitev Studijsko fotografiranje, v kolikor želite book, ali umetniške fotografije zase.

Podatke, ki  jih boste poslali po elektronski pošti ne bomo posredovali drugim osebam in služijo izključno za našo evidenco.

Komentarji

 • Pingback:Fotomodeli pozor | Marjan Laznik, Fotomedia

 • urška
  25. 7. 2012

  dober dan mene samo zanima kako je z prevozom med vikendom,ker pri nas med vikendom ne vozijo avtobusi kot samo med tednom upam, da me boste sprejeli kot za fotomodel ker me zelo veseli lep pozdrav Urška..

 • jasna
  27. 8. 2012

  zelo si zelim poskusiti kot fotomodel zato upam da me boste sprejeli lp

 • Pingback:Fotomodeli pozor

Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: