Telefon: 080 88 72
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.

Se radi fotografirate? Bi se želeli preizkusiti kot fotomodel?

20. 6. 2008 @ 15:40
by agencija

Iščemo dekleta in fante, mamice in očke, babice in dedke, ki bi se želeli poskusiti kot fotomodel. Razpis ni časovno omejen. Kadarkoli lahko pošljete svojo prijavo (s pomočjo spodnjega obrazca) ali pokličete (080 88 72), lahko pa se oglasite v našem studiu v Mariboru (vogal Radvanjska 43 in Metelkova 1).

– Prednost imajo kandidati s Štajerskega področja.
– Pridržujemo si pravico izbora kandidatov!

– Fotografiranje je brezplačno (Time for print – Vaš čas v zameno za fotografije) oz. v zameno za dovoljenje za uporabo vaših fotografij v komercialne namene! Osebe mlajše od 16.let se lahko fotografirajo samo ob prisotnosti staršev, osebe mlajše od 18.let (in starejše od 16.let) potrebujejo za objavo fotografij privolitev (podpis) staršev.

P.S. Oglejte si še našo storitev Studijsko fotografiranje, v kolikor želite book, ali umetniške fotografije zase.

POZOR: Če vas je na našo stran usmerila “ženska, ki išče modele” za fotografiranje v Ljubljani in v Italiji, obljublja naslovnice, kataloge in dobro plačilo, vas opozarjamo, da je to zavajanje in da Fotomedia ni v povezavi s to osebo!

Prijavnica za model

Prijavnica za model

Izponi vsa zahtevana okna. Ne pozabi poslati svojih fotografij :-) Odgovorili bomo takoj, ko bo možno!

Vaše ime in priimek
Maximum upload size: 52.43MB
S pošiljanjem kontaktnega obrazca dajem izrecno privolitev podjetju Fotomedia, Marjan Laznik s.p. kot upravljalcu, da zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o kontaktih ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom in vsebino komunikacije. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Soglašam, da me lahko podjetje Fotomedia, Marjan Laznik s.p., kontaktira, preko e-pošte in/ali mobilnega telefona, zaradi obvestil o dogodkih, dejavnostih in storitvah podjetja. Soglasje dajem za obdobje treh let z možnostjo, da ga kadarkoli prekličem.
Sending

Komentarji

 • Pingback:Fotomodeli pozor | Marjan Laznik, Fotomedia

 • urška
  25. 7. 2012

  dober dan mene samo zanima kako je z prevozom med vikendom,ker pri nas med vikendom ne vozijo avtobusi kot samo med tednom upam, da me boste sprejeli kot za fotomodel ker me zelo veseli lep pozdrav Urška..

 • jasna
  27. 8. 2012

  zelo si zelim poskusiti kot fotomodel zato upam da me boste sprejeli lp

 • Pingback:Fotomodeli pozor

Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: