Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.

Kompakten, preprost in zabaven – Nikon COOLPIX S30

19. 4. 2012 @ 10:41
by agencija

Opremljen je z izvrstnimi funkcijami in tako preprost, da ga lahko z nasmehom na obrazu uporabljajo vsi – od dedkov in babic do otrok. Ker je odporen na tresljaje in vodotesen, ga lahko uporabljate praktično povsod; oblikovan je tako, da se udobno prilega večjim ali manjšim dlanem.

V meniju so prepoznavne in barvite ikone, ki omogočajo enostavno navigacijo, zaradi velikih gumbov, ki delujejo na en dotik, pa sta fotografiranje in začetek snemanja videoposnetka enostavna. Samodejna tehnologija proti zameglitvi zagotavlja ostre posnetke tudi pri prijateljih ali sorodnikih, ki se premikajo najhitreje.

Zabavni filtri v fotoaparatu bodo vse uporabnike zaposlili za več ur, saj posnetim fotografijam dodajajo svoj poseben pečat.

Nikon Coolpix S30 po promocijski ceni 99 EUR lahko kupite v spletni trgovini.

Lastnosti:

Družinski fotoaparat: fotoaparat COOLPIX S30 je primeren za vse velikosti rok, zato lahko vsi družinski člani z njim zajamejo podobe svojega sveta.

Kompaktna oblika: ta fotoaparat je vodotesen do 3m in odporen na padce z višine do 0,8 m, zato lahko kljubuje aktivni uporabi doma, na plaži in drugod.

Jasni meniji: zaradi prepoznavnih in barvitih ikon je navigacija po funkcijah enostavna.

Zabavni filtri: filtri v fotoaparatu poenostavljajo dodajanje edinstvenega pečata fotografijam. Med filtri sta tudi možnosti Ribje oko in Izbirna barva, ki uporabniku omogoča, da enobarvni različici svoje fotografije doda nekaj barve.

Objektiv NIKKOR s 3x optičnim zoomom (29–87 mm): ta natančni objektiv je popolna izbira za bližnje posnetke vsakodnevnih zanimivosti, portrete prijateljev in družinske skupinske posnetke, saj brez težav zajame ostre posnetke.

Jasen 6,7-cm (2,7-in.) zaslon LCD z 230.000 točkami: ta zaslon visoke ločljivosti omogoča jasen pogled za enostavno fotografiranje. Zaslon je dovolj velik, da prijateljem ali družini pokažete rezultate fotografiranja.

10 milijonov slikovnih točk: z ločljivostjo 10 milijonov slikovnih točk zajamete podrobne slike, ki ostanejo ostre, tudi če jih močno povečate.

Preprečevanje zameglitve: snemanje jasnih fotografij je zaradi samodejne tehnologije, ki preprečuje zameglitev slike, enostavno. Funkcija e-VR (zmanjšanje vibracije) preprečuje učinke tresenja fotoaparata in tako omogoča vrhunske fotografije. Zaznavanje gibanja izravnava učinke gibanja fotoaparata in motiva ter tako omogoča ostre posnetke tudi hitro premikajočih se motivov.

Preprosta uporaba: simetrična oblika ohišja pripomore k lahkemu držanju fotoaparata in preprečuje, da bi posneli fotografijo, ki je sicer odlična, a jo kvari prst pred objektivom.

En gumb – ena funkcija: veliki gumbi z delovanjem na dotik poenostavljajo fotografiranje ali začetek snemanja videoposnetka.

Snemanje jasnih videoposnetkov v ločljivosti 720p: snemajte premikajoče se motive le z dotikom gumba. Videoposnetki so pri predvajanju na zaslonu LCD fotoaparata videti ravno tako dobro kot pri predvajanju prek televizorja ali računalnika.

Vgrajena bliskavica: s samodejno bliskavico boste pri šibki svetlobi lažje zajeli jasne fotografije. Bliskavica je postavljena tako, da vam ni treba skrbeti, da bi jo nehote pokrili.

Baterije velikosti AA: fotoaparat se napaja prek dveh baterij velikosti AA, ki ju lahko kupite po vsem svetu.

Združljiv s karticami SD (niso priložene): na kartice SD z visoko zmogljivostjo lahko shranite vse, kar je mogoče posneti v enem dnevu, in še več. Kartico preprosto vstavite v režo za kartico SD v fotoaparatu in nanjo boste lahko shranili na tisoče fotografij ali več ur videoposnetkov.

Samodejni izklop: fotoaparat se izklopi po treh minutah nedelovanja, da se baterije ne bi prehitro izpraznile.

 

 

Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: