Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Fotografija /

Nikon SB-700

Nikon SB-700

16. 9. 2010 @ 9:08
by agencija
bliskavica sb700

sb700

Bliskavica Nikon SB-700

Podjetje Nikon Europe najavlja novo bliskavico z oznako SB-700, ki je veliko vgrajenih naprednih funkcij podedovala od profesionalne bliskavice SB-900. Bliskavica je idealna za zelo širok spekter uporabe, od portretov in studijske fotografije do fotografiranja dogodkov in nočnega fotografiranja.

Bliskavica ima vgrajen intuitivni vmesnik in preprost operacijski sistem ter veliko naprednih funkcij, ki jih je podedovala od profesionalne bliskavice SB-900. Uporablja Nikonovo tehnologijo i-TTL, sistem za merjenje svetlobe skozi objektiv, samodejno zoomiranje v več korakih, samodejno zazna uporabljeno goriščnico ter prilagodi izhodno moč in kot svetlobe za vidne kote od 24 do 120 mm. Uporabniki lahko izbirajo med tremi načini osvetlitve, ki jih lahko hitro prilagodijo različnim pogojem fotografiranja.

Z vrtljivo glavo in vgrajeno odbojno kartico jo fotografi lahko uporabljajo tako, da usmerjajo svetlobo in izkoriščajo odboje od stropa ali zida. SB-700 ima poleg tega priložen priročen Nikonov difuzor, ki izravna svetlobo in zmehča sence pri neposrednem načinu fotografiranja. Bliskavica ima na vpenjalni nogi ročico za zaklepanje, s katero se varno pritrdi na fotoaparat.

Bliskavica Nikon SB-700 bo v Sloveniji na prodaj konec novembra po priporočeni ceni 339 evrov.

Tehnične lastnosti za bliskavico SB-700 v slovenščini, si lahko ogledate na Nikonovi spletni strani www.nikon.si.

 

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.