Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.

Nov androidni fotoaparat – Nikon Coolpix S800c

22. 8. 2012 @ 15:12
by agencija

Družba Nikon Europe je danes predstavila COOLPIX S800c, kompaktni fotoaparat, ki vselej zagotavlja popolne fotografije – in še mnogo več. Poganja ga operacijski sistem Android, v internet se poveže prek omrežja Wi-Fi, vanj pa lahko prenesete vse aplikacije iz trgovine Google Play™, kar vam omogoča uporabo najrazličnejših fotografskih aplikacij, aplikacij in iger za družabne medije. S svojim objektivom NIKKOR z 10-kratnim optičnim zoomom, od zadaj osvetljenim slikovnim senzorjem CMOS s 16 milijoni slikovnih točk in visokoločljivim zaslonom z diagonalo 8,7 cm ima tudi vse fotografske funkcije, ki jih potrebujete, zato se vam nikdar več ne bo treba odločati med takojšnjim prenosom in kakovostjo slike za souporabo z drugimi.


Z operacijskim sistemom Android je COOLPIX S800c pravi zabaviščni center. Prenesite si najnovejše aplikacije iz trgovine Google Play, in že lahko dostopate do najnovejših objav prijateljev na družabnih medijih, se orientirate, dobite informacije o okolici, ko ste stran od doma, ali pa med potovanjem igrate igro. Možnosti je neskončno.

Zaslon na dotik OLED z izjemno visoko ločljivostjo (819.000 točk) in diagonalo 8,7 cm ter zaščito pred odboji je občutljiv kot tisti pri najboljših telefonih, hkrati pa zagotavlja širok vidni kot, tako da je uporaba fotoaparata S800c preprosta in zabavna. Pomikajte se po slikah in izberite ter uredite vse, kar pritegne vašo ustvarjalno pozornost.

DRUGE KLJUČNE FUNKCIJE

– Delite svoj svet: v internet se lahko povežete z omrežjem Wi-Fi. Prenesite fotografije in videoposnetke na družabne medije in fotografske strani ali pa jih prenesite neposredno v pametni telefon ali tablico.

– myPicturetown.com: svoje fotogalerije si lahko ogledate celo takrat, ko niste povezani v internet. Vgrajena aplikacija vam omogoča neposredno povezavo z internetno storitvijo za shranjevanje fotografij družbe Nikon.

– Vgrajeni sistem GPS: zabeleži natančno lokacijo (geografsko širino in dolžino) posnetka, in sicer v obliki „geografskih oznak“ v podatkih o sliki (EXIF). Združljiv z vsemi aplikacijami Google, ki zahtevajo GPS.

– Snemanje videoposnetkov v polni visoki ločljivosti Full HD (1080p) s stereo zvokom: preprosto zajemite utrip življenja. 10-kratni optični zoom in samodejno izostritev lahko uporabite med snemanjem videoposnetkov, z načinom videoposnetkov HS pa lahko posnamete videoposnetke v upočasnjenem ali pospešenem načinu s hitrostmi do 240 posnetkov na sekundo (VGA).

– Zmanjševanje vibracij s premikanjem elementov objektiva: zajemite fotografije in videoposnetke s tehnologijo samodejnega zmanjševanja vibracij, ki v realnem času izniči učinke tresenja fotoaparata.

– Zaznavanje zamaknjenosti fotografije: visoka občutljivost ISO (do 3200) zmanjša število zamaknjenih posnetkov v šibki svetlobi. Zaznavanje gibanja izravnava premikanje fotoaparata in motiva. Izbirnik najboljšega posnetka (BSS) iz niza do 10 zaporednih posnetkov izbere najostrejšega.

– HDR pri protisvetlobi zagotavlja podrobne fotografije kontrastnih scen.

– Preprosta panorama 360°/180°: premaknite fotoaparat po navpični ali vodoravni osi, da ustvarite dinamične panorame.

– Neprekinjeno fotografiranje: ostri posnetki dogajanja pri do 8,1 posnetka na sekundo.

– Notranji pomnilnik: 1,7 GB notranjega pomnilnika za fotografije in videoposnetke ter 680 MB za aplikacije. Če potrebujete več prostora, je fotoaparat združljiv s karticami SD/SDHC (do 32 GB).

Fotoaparat COOLPIX S800c je na voljo v štirih barvah: srebrni, rdeči, beli in črni in bo v prodaji po 27. septembrom po priporočeni maloprodajni ceni 399€

 

 

 

 

 

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.