Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Fotografija /

Pomladna kolekcija Nikon Coolpix 2012

Pomladna kolekcija Nikon Coolpix 2012

3. 2. 2012 @ 13:33
by agencija

Pomladna kolekcija Nikon Coolpix

Že v naslednjem mesecu bo na prodajnih policah moč kupiti nove kompaktne fotoaparate linije Coolpix.

Prvi trojček sestavljajo Nikon Coolpix S2600, L25 in L26 ki predstavljajo preprost vstop v fotografijo.

Druga dva nova kompaktna fotoaparata z zoomom Nikon Coolpix S9300 in Coolpix S6300, sta kot nalašč za ljubitelje pohodništva in popotništva (vgrajena zmogljivost GPS vedno omogoča označevanje fotografij ali sledenje poti),  športnih navdušencev in ljubiteljev koncertov.

»Izjemna kakovost slike, ki jo zagotavlja P310, pomeni, da je odlična izbira za fotografske navdušence, ki hočejo prenosnost in zmogljivost. S svojim izjemno svetlim objektivom z zaslonko f/1,8 in 24-milimetrskim ultraširokokotnim zoom objektivom zagotavlja osupljive, življenjske fotografije z izjemno ločljivostjo in podrobnostmi. Tehnologija stabilizacije slike je neverjetno učinkovita, ročni načini pa zagotavljajo popoln ustvarjalni nadzor.« je komentiral Nicolas Gillet, vodja izdelkov za potrošniške izdelke v podjetju Nikon Europe novega Nikon Coolpix P310.

Naslednik zelo popularnega Nikon Coolpix P500 je Coolpix P510 – ima neverjetni objektiv NIKKOR z 42-kratnim optičnim zoomom, ki dosega goriščnico 1000 mm, zaradi česar je pravi superteleobjektiv. S superzoom objektivom in snemanjem videoposnetkov v ločljivosti 720p vam COOLPIX L810 omogoča vrhunsko tehnologijo, ki je preprosta za uporabo, tako da so vsi pomembni trenutki zagotovo ovekovečeni.

Zabaven družinski fotoaparat Nikon Coolpix S30 – odporen na vodo in udarce! Je kot nalašč za majhne roke, poleg tega pa ima S30 velike gumbe na en sam dotik, zato je fotografiranje ali snemanje čistega videoposnetka v ločljivosti 720p zelo preprosto.

»Tako COOLPIX S3300 kot COOLPIX S4300 sta zasnovana, da zajameta bežne trenutke takoj, ko se zgodijo,« je povedal Nicolas Gillet, vodja izdelkov za potrošniške izdelke v družbi Nikon Europe. »Sta dovolj elegantna, da ju lahko spravite v katerokoli torbico ali žep, na voljo pa sta v tako privlačnih barvah, da ju boste vedno hoteli imeti s sabo.

Aparati bodo na prodajnih policah že v februarju!Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.