Sabina Cvilak Damjanovič

Fotografiranje znanih oseb

S sodelovanjem Damjana in posledično še Sabine v X-Factorju je zrasla njuna popularnost, kar se pozna tudi na obisku spletne strani Fotomedia, hkrati pa se pojavljajo takšne in drugačne ponudbe oziroma povpraševanje po njunih fotografijah. Nekje je bilo objavljeno, da so Sabini ponujali fotografiranje za Playboy, a ponudbe ni sprejela.

Res je, da sem Sabino večkrat fotografiral in to že takrat, ko se je s petjem šele začela ukvarjati oziroma je študirala v Grazu, pa tudi kasneje, ko je njena popularnost narasla. Posnela sva veliko fotografij, bodisi za njen osebni arhiv, kakor tudi za njeno promocijo. Veliko teh fotografij je objavljenih na spletu in v različnih medijih, tudi v X-Factorju. Leta 2008 sem v prostorih razstavišča Rotovž v Mariboru pripravil razstavo fotografij z naslovom Sabina.

Zakaj vse to pišem? Predvsem zato, da vsi tisti, ki ste že poskušali ali pa bi vam šele prišlo na um, da pri meni poizkusite pridobiti fotografije Sabine v bolj žgečljivih pozah, tega niti ne poizkušate. Četudi bi imel takšne fotografije, pa jih nimam, sta Sabina in Damjan moja prijatelja (in prijateljstvo mi zelo veliko pomeni), hkrati pa sem profesionalec in v nobenem primeru ne bi objavil ali prodal fotografij svojih strank, razen če bi to same želele.

Marjan Laznik, Fotomedia

Mogoče vam bo všeč