Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.

Studijsko AKT fotografiranje 

Akt fotografija je ena izmed mnogih zvrsti fotografije, ki prikazuje lepoto človeškega telesa (ženskega ali moškega) skozi fotografove oči, pri čemer glavno vlogo igra svetloba luči in senc. ena izmed oblik akt fotografije je tudi nosečniška akt fotografija. Akt fotografiranje je lahko intimno darilo za vas, ali vam drage osebe, za vas smo ga pripravili tudi v obliki darilnega bona.  Fotografiranje poteka posamezno ali skupaj s partnerjem. 

Zabeležiti nepozabne trenutke, ustvariti fotografije, ki vedno znova in znova vzamejo dah, prikličejo smeh in solze sreče na obraz,  je naše poslanstvo.

Vaša zasebnost nam je pomembna in nobene fotografije ne bomo objavili brez vašega dovoljenja.  Če boste želeli, lahko eno fotografijo objavimo na naši spletni strani ali na naši Facebook strani in to že isti ali naslednji dan po fotografiranju.

Trajanje fotografiranja je odvisno od izbranega paketa.  Kot lahko vidite v galeriji, so vsi posnetki kar se da diskretni. S kasnejšo “obdelavo fotografij” vam zagotovimo popravke vaših morebitnih  “nepravilnosti”, tako da ste kar se tega tiče lahko brez skrbi.

Vsaj uro ali dve pred fotografiranjem pojejte nekaj lahkega ter odstranite vsa tesna elastična oblačila, da se na koži ne poznajo sledi.  Frizuro in make up si uredite po vaši lastni želji, če se boste same ličile, prosim ne uporabljajte svetlečih pudrov. Ne pozabite na dodatke. Če želite glede tega nasvet ali imate kakršnakoli vprašanja, nas kontaktirajte – Marjan, tel.: 041 670-205 ali marjan@fotomedia.si

Čas – trajanje fotografiranja:  od 1 – 3 ur
Cena z DDV:  od 250 EUR 
Lokacija fotografiranja: Atelje Fotomedia, Radvanjska cesta 43, Maribor oz po dogovoru
Kontakt: brezplačna tel. številka 080 88 72 ali email: agencija@fotomedia.si
Profesionalno AKT fotografiranje za “spomin” za kogarkoli , ki obsega:
– pogovor z modelom
– osnovni napotki in poučevanje o poziranju
– umetniško fotografiranje
– osnovni pregled in analiza posnetega materiala

Fotograf kasneje (v roku 7-14 dni) izbrane fotografije še računalniško obdela in  dogovorjeno število fotografij (maksimalno 10) visoke ločljivosti prejmete na DVD-ju na svoj naslov. Možne so tudi druge oblike izdelave: foto knjiga, fotografija v okvirju ali na platnu, ipd.

Cena fotografiranja ne zajema storitev frizerja, vizažista ali stilista! Stranka lahko njihove storitve po predhodnem dogovoru in proti doplačilu naroči.

AKT fotografiranje pri vas doma ali v naravi 

Čas – trajanje fotografiranja:  od 1 – 3 ur
Cena z DDV:  od 300 EUR + prevozni stroški nad 50 km
Lokacija fotografiranja: po dogovoru

 

Rezervirajte si svoj termin za fotografiranje

Prijava na fotografiranje
Ime
Priimek
S pošiljanjem kontaktnega obrazca dajem izrecno privolitev podjetju Fotomedia, Marjan Laznik s.p. kot upravljalcu, da zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o kontaktih ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom in vsebino komunikacije. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Soglašam, da me lahko podjetje Fotomedia, Marjan Laznik s.p., kontaktira, preko e-pošte in/ali mobilnega telefona, zaradi obvestil o dogodkih, dejavnostih in storitvah podjetja. Soglasje dajem za obdobje treh let z možnostjo, da ga kadarkoli prekličem.
Sending