Telefon: 080 88 72
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.

Namesto klasičnih albumov za fotografije se vedno bolj uveljavljajo foto knjige. Foto knjige so lahko različnih velikosti, oblik, različno je tudi število strani in material, na katerega so natisnjene.

Kaj je foto knjiga?

Foto knjiga je knjiga, katere strani namesto teksta krasijo vaše fotografije, ali pa so le-te kombinirane s tekstom.

Kako do foto knjige?

Foto knjigo si lahko izdelate (oblikujete, vstavite fotografije) sami, s pomočjo programa za izdelavo knjig, ali pa namesto vas storitev opravimo mi. Ko ste foto knjigo v programu oblikovali, jo pošljete (diretno preko interneta, ali na CD/DVD) v tiskarno (ponudniku, ki izdeluje foto knjige) v izdelavo. Čez nekaj časa vam poštar prinese knjigo na dom, ali pa jo prevzamete v naši poslovalnici, če ste pri oddaji naročila tako označili.

V kolikor se odločite, da namesto vas, mi oblikujemo vašo foto knjigo, od vas potrebujemo fotografije, ki bi jih želeli imeti v knjigi. Te fotografije so lahko v digitalni obliki (na CD/DVD), ali običajne izdelane (natisnjene) fotografije. V tem primeru jih bomo najprej skenirali v računalnik in ustrezno obdelali (popravili barve, morebitne napake, ipd., če je to potrebno), nato pa jih bomo vstavili v program za obdelavo foto knjig. Pred pošiljanjem v izdelavo (tiskanjem) si lahko fotografijo ogledate na računalniku. Ko je foto knjiga izdelana, vas obvestimo in jo pridete prevzet v naš studio.

Seveda vas lahko (vas, vaše družinske člane, prijatelje), če tako želite, najprej fotografiramo in vam nato izdelamo foto knjigo. Tudi to je ena izmed naših storitev.

Občasno pripravljamo tudi delavnice oz predavanja o izdelavi fotoknjige.

V kolikor bi vas takšno predavanje zanimalo, ali imate kakršnakoli druga vprašanja, nam pošljite sporočilo s pomočjo spodnjega obrazca ali nas pokličite na brezplačno številko 080 88 72.

Ime
Priimek
Soglasje za obvestila
Soglašam, da me lahko podjetje Fotomedia, Marjan Laznik s.p., kontaktira, preko e-pošte in/ali mobilnega telefona, zaradi obvestil o dogodkih, dejavnostih in storitvah podjetja. Soglasje dajem za obdobje treh let z možnostjo, da ga kadarkoli prekličem.
%d bloggers like this: