Telefon: 080 88 72
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov /

Article

Arhiv / 4 najdenih zapisov

Ali mi lahko natisnete kopijo e-fotograf potrdila?

23. 2. 2018 @ 16:24
v
Lahko. Potrdila so v aplikaciji e-fotograf shranjena 1 leto od datuma fotografiranja. Za izdelavo kopije potrebujemo referenčno številko vašega e-fotograf potrdila ali točen datum fotografiranja - brez teh podatkov vam kopije potrdila ne moremo izdati!

Koliko časa po fotografiranju za dokumente mi lahko natisnete dodatne fotografije?

23. 2. 2018 @ 16:21
v
Fotografije za dokumente hranimo 1 leto od fotografiranja. Za pridobitev dodatnih fotografij potrebujete točen datum fotografiranja, ali referenčno številko iz vašega e-fotograf potrdila -brez teh podatkov vam ne moremo izdelati dodatnih fotografij!

Ali za osebno legitimacijo, potni list ali vozniško dovoljenje potrebujem fotografije?

16. 11. 2016 @ 13:38
v
Odgovor na vprašanje: Ali za pridobitev osebne legitimacije, potnega lista ali vozniškega dovoljenja potrebujem fotografije? Ne, dovolj je potrdilo iz sistema e-fotograf! Že nekaj let v našem foto studiu uporabljamo aplikacijo Ministrstva za notranje zadeve e-fotograf, katera nam omogoča, da posneto digitalno fotografijo naložimo v sistem. Aplikacija preveri pravilnost oz ustreznost fotografije, potrdilo o ustreznosti vam natisnemo in zadostuje za urejanje osebne legitimacije, potnega lista,…

Očala na fotografiji za vozniško dovoljenje!?

16. 11. 2016 @ 13:28
v
Na fotografiji za vozniško dovoljenje NE potrebujete očal, tudi če z njimi vozite! Če ne želite, se ne rabite fotografirati z očali in lahko k vlogi za vozniško dovoljenje oddate fotografijo, na kateri ste brez očal. Na vašo željo vam lahko izdelamo dvojne fotografije, ene, na katerih ste z očali in druge brez.