Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov /

Zakaj pri brezplačnem fotografiranju vseeno plačam fotografije?

Zakaj pri brezplačnem fotografiranju vseeno plačam fotografije?

10. 12. 2016 @ 21:57
by agencija
v

Pri brezplačnem fotografiranju vam ne zaračunamo Studijskega fotografiranja (začetna cena za to storitev je 15 do 25 EUR, odvisno od števila oseb, ki jih fotografiramo), plačati pa morate fotografije (ali druge izdelke, nastale iz posnetih fotografij) po ceniku za studijsko fotografiranje.

Primer: če se 4 družinski člani pridejo fotografirat v naš studio in izberejo najcenejši paket, to je  Studijsko fotografiranje Zvonček, je cena za fotografiranje 20 EUR. Za to ceno prejmete: Mapica, v kateri so: 1x fotografija velikosti 15x20cm ali 2x fotografija 10x15cm (1 motiv, npr fotografija v celem ali portretna fotografija). Torej, izmed posnetih fotografij (npr petih) si lahko izberete eno (1), ki jo prejmete v mapici.  Če želite 2 različni fotografiji, morate naročiti paket: Studijsko fotografiranje  Marjetica (cena 25 EUR), če želite več fotografij, morate naročiti paket: Studijsko fotografiranje Spominčica (cena 50 EUR ). Cena za ponaročilo fotografij v kateremkoli od teh paketov je enaka in je zapisana tukaj.

Povzetek: če ste prišli na naše brezplačno božično fotografiranje in ste od posnetih fotografij naročili 1 fotografijo (10x15cm), vsa to stane 2 EUR, namesto 20 EUR. Dodatno ste prejeli še simbolično darilo, letak za popust pri fotografiranju za dokumente (-4 EUR), ali 15% popust za družinsko fotografiranje. Božiček je seveda še dodaten bonus.

Category: Fotografiranje
Tags: brezplačno fotografiranje, fotografije telefon, studijsko fotografiranje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.