Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Fotografija /

Valentinov popust v spletni trgovini

Valentinov popust v spletni trgovini

11. 2. 2008 @ 23:56
by agencija
Praznik Sv. Valentina, poznamo pri nas že dolgo. Po starem kmečkem koledarju “Valentin prinese ključe do korenin”, zato so mu pravili tudi Spomladin. Ta dan je je poleg Gregorjevega znan tudi po tem, da se “ptički ženijo”.

V zadnjem času se praznik Sv.Valentina (14.februar) tudi pri nas vse bolj uveljavlja kot praznik zaljubljencev, prijateljev in vseh, ki se imajo radi. Na ta dan običajno izkažemo svojo naklonjenost do ljudi, ki jih imamo radi , s cvetjem, voščilnico ali kakšnim drugim drobnim darilom.

Trenutkov, ko lahko pokažemo nekomu svojo naklonjenost, ni nikoli preveč. V hitrem tempu vsakdanjega življenju dostikrat pozabljamo na majhne pozornosti, ki nam polepšajo dan, in ob katerih za trenutek pozabimo na skrbi in težave, ki nas morda pestijo. In prav Valentinovo je ena od mnogih priložnosti za tako dejanje.

Vsem tistim, ki boste na Valentinovo, torej 14.02.2008 naročili izdelke v “erotičnem oddelku” spletne trgovine, bomo priznali dodaten popust (-7%). Prvih 10 naročil bomo nagradili s simbolično nagrado, žepnim koledarjem.

 

 

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.