Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Fotografija /

12.obletnica Radia City Maribor

12.obletnica Radia City Maribor

26. 5. 2007 @ 8:12
by agencija

Koncert ob obletnici radia

25.maj  (nekoč Dan mladosti) je bil dan praznovanja 12. rojstnega dne najbolj poslušane komericalne radijske postaje v Sloveniji. Tudi letos so bila na koncertu vsa trenutno najpopularnejša imena slovenske, pa tudi hrvaške glasbene scene. Jan Plestenjak, Kingston, Neisha, Petar Grašo, oživeli Pop Design, Saška Lendero,  Zoran predin & Žive legende, 6 pack čukur, Aki Rahimovski & band (bivši Parni Valjak) in drugi. Koncert je  povezovala humoristična skupina Radia City Kulturno umetniško društvo Reporter Milan, ki se je v napovedovanju spopadlo z dvojcem Bor Greiner – Marko Potrč.

Za varnost je skrbelo okoli 180 varnostnikov in 80 policistov, 40 članska reševalna ekipa pa v družinskem delu koncerta ni imela preveliko dela, nekaj manjših incidentov pa se je zgodilo po 24. uri.
»Radio City je s poslušalci dočakal 12 let. V Sloveniji ki še ni dolgo na svetu, to ni mala obletnica, še posebej nas veseli, da smo jo dočakali tako, da je Radio City v tistem delu Slovenije, kjer se ga sliši krepko bolj poslušan kot katerikoli drugi radio. Da nas poslušalci imajo radi je najlepše darilo za rojstni dan, ki se ga človek nikoli ne naveliča!«, je povedal odgovorni urednik, Bor Greiner.
Koncert ima tudi močan humanitarni značaj. Vsi obiskovalci, ki kupijo dve vstopnici hkrati (po ceni 3 evre za vstopnico) 1 evro podarijo socialno ogroženim otrokom, ki s tem denarjem letujejo preko Zveze prijateljev Mladine. Gre za otroke ki zvečine še ni videla morja, ali pa ga vidijo zelo redko.
Majda Struc, generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenije se je na koncertu zahvalila vsem, ki so kupili 2 vstopnici, obiskovalcem koncerta pa povedala, da si zaslužijo imeti se fajn in vedno poslušati Radio City.
Fotografije: Marjan LaznikMercedes in preveĂ„ÂŤ peska na parkirišču koncert Radia City - Davor Radolfi koncert Radia City - Zoran Predin koncert Radia City - 25.maj 2007  koncert Radia City - spremljevalna skupina Zorana Predina koncert Radia City - veseli obiskovalci koncert Radia City - 25.000 obiskovalcev koncert Radia City - Petar GraÅ¡o   koncert Radia City - SaÅ¡ka Lendero  koncert Radia City - Neisha  koncert Radia City - Tina RupĂ„ÂŤić koncert Radia City - policija vklepa razgrajaĂ„ÂŤa koncert Radia City - Aki Rahimovski  koncert Radia City - Tina RupĂ„ÂŤić in Aki Rahimovski 

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.