Povedali so o nas

Marjan, thank you so much for the wonderful photosession. You really know how to make your subject feel comfortable in front of the camera and look their best. The pictures came out great and I can?t wait to come back soon for the next session!

Theresa Plutoperna pevka

Veliko smo že slišali o Marjanu in njegovemu zvestemu in kakovostnem pristopu do dela. Ko sem se odločil za izdajo druge knjige o ličenju sem menil, da je prav, da sodeluje tudi nekdo kot je Marjan, kajti pri takih priložnosti ni vseeno, kdo fotografira. Nad izdelki, smo vsi bili pozitivno presenečeni in ko so to potrditev dali tudi oblikovalci, smo šele videli, kakšno vrednoto ima njegovo delo. Hvala Marjan

Evgen Gecvizažist, predavatelj, tržni svetovalec

Imam veliko veselje do fotografije, nisem pa imela ravno pravega znanja, a sem ga dobila na tečaju Fotomedie. Tečaj je bil tudi razlog, da sem si končno nabavila ta pravi fotoaparat! :) Sedaj lahko delam fotografije, kakršne sem si vedno želela. Pohvale tudi za fotografije, predvsem sem zadovoljna s tistimi, kjer sem bila sama kot model pred objektivom. :) Marjan, kar tako dalje!

Mateja Mazgan (Slovenska Bistrica, Muta)svetovna popotnica, fotografinja, jamarka, alpinistka, …

Fotografija?., je kot kamen v katerem je namesto žuželke iz preteklosti, ujet trenutek. In s pomočjo fotografije bomo ta trenutek lahko podoživljali znova in znova. Ampak ujeti tistega, ko se poletna pripeka prelije v nevihto, smeh v jok, gosenica v metulja ali mladost v starost, pa ni tako enostavno. Še posebej, če to počneš z napravo, ki ima milijon gumbov in funkcij, tako kot današnji fotografski aparati. Zato zahvala Marjanu in njegovi ekipi za pripravljenost, da to znanje predajata nam, zaljubljencem v trenutke.

Boštjan Bračičglasbenik, moderator, fotograf

Zelo rada fotografiram, vendar moje slike včasih niso bile dovolj ostre in takšne kot sem pričakovala, zato sem se odločila obiskati vaš tečaj fotografije in svoje znanje strokovno nadgraditi. Že od prvega stika s podjetjem me je spremljalo prijetno počutje in lahko sem bila priča pozitivnemu vzdušju ter izredno hitremu reševanju kakršnihkoli vprašanj in problemov. Z veseljem in velikim spoštovanjem bom pripovedovala o vas tudi drugim ter vas priporočala prijateljem in znancem, saj ste resnično eno izmed redkih podjetij, ki svoje delo opravljate na izredno visokem nivoju in prenašate svoje znanje na tečajnike.

Ines Gotal Kolarič (Ptuj)samostojna podjetnica

Kljub novemu fotoaparatu in priloženih navodilih ter seveda ogromno volje nisem uspel spoznati in uporabiti vseh možnosti, ki jih ta naprava nudi. Na tečaj v Fotomedio sem se prijavil upajoč, da se bom tega naučil. Bil sem prijetno presenečen, dobil sem vse to in še več, zraven tehnike sem spoznal še smisel kompozicije in veliko drugega. Tečaj priporočam vsakemu, ki ga fotografija vsaj malo veseli!

Tomislav Maleš (Maribor)samostojni podjetnik

Na tečaju Fotomedie dobiš točno tisto, kar poleg svoje vztrajnosti potrebuješ: osnovo teorije in prakse ter vpogled v osnove kompozicije. Prednost je tudi v tem, da se po opravljenjem tečaju druženje ne konča. Vedno znova se lahko obrneš na Marjana&co in razrešiš kakšno svojo fotografsko dilemo.

Boštjan Lah (Maribor)fotograf

Srečanje z Marjanom Laznikom je bilo naključno, a zato toliko bolj navdihujoče! Pri svoji pevski kolegici sem opazila njene čudovite fotografije in takoj poklicala Marjana ter se dogovorila za fotografiranje. Prišla sem iz Novega mesta in ni mi bilo žal. Morda mi je bilo žal le tega, da sem imela isti dan predstavo in nisem mogla ostati še dlje. ZELO PRIPOROČAM! In Marjan?še enkrat velika HVALA!!! LP Irena

Irena Yebuah Tiranoperna pevka, igralka

Marjan Laznik je bil moj prvi profesionalni fotograf. Kljub temu, da sva ta moj book naredila že kar lepo število let nazaj, ostajajo njegove fotografije še vedno ene mojih najljubših. In ne samo to- Marjan je eden tistih, ki res zna ?model? sprostit, nasmejat , skratka spravit v pravo razpoloženje za sproščene in čudovite fotografije. Dragi Marjan- ostajam tvoja večna oboževalka :)

Veronika K. Žajdelamoderatorka, igralka

Dragi Marjan, ko sem se vceraj vozila k tebi sem bila kot majhen otrok, ki se veseli prvega poletnega sladoleda. Kar sem dobila, pa je bila cela banjica najslajsega sladoleda! Po (kratki) prespani noci so se zadeve ze malo popredalckale in postajam ponosna nase, da sem naredila ta korak. In neizmerno hvalezna tebi, da si mi pri tem pomagal! Danes vem, da si imel popolnoma prav, ko si rekel, da se nisem popolnoma sprostila. Razlog najbrz tici v dejstvu, da vsa ta leta nisem imela rada svojega telesa. Da z njim nisem bila povezana? Predvsem zato, ker sem vedno skrbela za to, da je bilo privlacno, potem pa dvignila roke in zivotarila? temu primerno je tudi trenutno stanje mojega telesa.

Danes ni nic drugacno, sem pa jaz za odtenek drugacna: sem na poti sprejemanja svojih napak kot moje, edinstvene. In vem, da mi bo prav to pomagalo, da se bom lahko cim bolj priblizala temu, kar sem nekoc bila. Le bolj zrela in z vec izkusnjami.

Marjan, brez tvojih besed pred dvema letoma tega ne bi dozivela. Sploh pa ne bi nikdar naredila tega koraka. Iskreno sem ti hvalezna za tvojo odkritost in velikosrcnost. Si izjemen clovek in fenomenalen fotograf! Kaj si vceraj uspel narediti iz mene? neverjetno!

K. (Maribor)

Foto tečaj pri vas je pohvale vreden. Predavatelja sta podala veliko zanimivih stvari tako za začetnike kot za tiste, ki o fotografiji že nekaj vedo, pa tudi vsako vprašanje sta predebatirala z nami tečajniki. Vesela sem, da sem bila na tem tečaju, da sem spoznala Fotomedio in vem, da kadarkoli bom rabila nasvet glede fotografije, ste tam in da vedno dobim odgovor, pa če je vprašanje še tako ?butasto?. Hvala.

Karolina Donža (Maribor)

Ena izmed mojih boljših investicij je bil obisk foto tečaja Fotomedie

Tina V. (Maribor)

20 urni foto tečaj Digitalna fotografija 1 je potekal v prijetnem vzdušju, v manjši skupini, katere prednost je individualni pristop in zato večja učinkovitost. Marjan in Mirko sta nas spoznala z zakonitostmi fotografije, funkcij na fotoaparatu, učinkov svetlobe, kompozicijo fotografije?, kar pripomore k boljši fotografiji. Teoriji je sledilo fotografiranje v studiu in na terenu s teorijo ob praktičnih primerih ter kritično analiziranje fotografij. Deležni smo bili veliko koristnih nasvetov, predvsem, kako pravilneje fotografirati. Moj fotoaparat bo sedaj zagotovo bolje služil za beleženje spominov, fotografije pa bodo lepše. Tečaj je presegel moja pričakovanja.

Daniela R. (Maribor)

Po dveh letih še vedno občudujem fotografije, ki si jih takrat naredil z mano. Ponavadi se vsega hitro naveličam in mi ni več zanimivo. Te fotke pa so.

Vesna P. (Maribor)

Foto tečaj za začetnike je organiziran nivoju (ne)znanja tečajnikov primerno, vendar tako, da motivira slušatelje za lastno raziskovanje sveta fotografije. Vzdušje na tečaju je bilo sproščeno in prijetno.

Alenka Hren (Maribor)

Tečaj mi je zelo pomagal, kljub temu, da sem kar nekaj stvari poznal že od prej. Oba predavatelja sta polna znanja, ki mi je zelo koristilo. Šele na tečaju sem spoznal, da sem dejansko od prej vedel zelo malo.

Matej Borovnik

Zelo sem bila zadovoljna s tečajem fotografije, s strokovnostjo in načinom podajanja foto znanja. V današnjem času digitalne fotografije, ko že skoraj vsak ima fotoaparat, je skoraj nujno, da se tečaja udeleži vsakdo. Sicer pa so na Fotomedii prijazni do strank in pripravljeni kadarkoli pomagati z nasveti.

Marjana Rajšp (Maribor)

Začelo se je tako, da sem si lani privoščila svetovanje pri znani slovenski stilistki in uspešno prenovila svojo podobo. Takrat še nisem razmišljala, da bi to nadgradila s profesionalnim photoshootingom.

Na Facebooku so še vedno ?visele? za silo primerne fotografije, nabrskane iz domačega arhiva. Čez nekaj mesecev sem se slikala za dokumente in bila prav razočarana nad rezultatom. Po vsej stilski preobrazbi pa slabe fotografije, to pa ne! Kako bi človek prišel do res profesionalnih in estetskih fotografij samega sebe ? takih, da bi jih z veseljem gledal, kazal in objavljal, saj bi vedel, da je na njih videti najboljše, kar je mogoče? Spomnila sem se, da je sodelavec hčerki podaril za rojstni dan photoshooting.

Brskanje po internetu je pokazalo, da tovrstne ponudbe v Sloveniji še ni veliko; najbolj prepričljiva je bila spletna stran Fotomedia. Da, to bo to, prihaja pomlad, privoščila si bom nekaj posebnega, nekaj novega, malo za praktične potrebe, malo pa za dušo. Po prijaznem odzivu gospoda Laznika sem se odločila za ta podvig kljub za Ljubljančane dolgi poti v Maribor ;)

Nastalo je lepo število studijskih fotografij v nekaj različnih preoblekah in stilih, in, kar me je posebej razveselilo, je vreme dopuščalo tudi nekaj fotografiranja na prostem, v čudovitem okolju Betnavskega parka. Že izkušnja poziranja za umetniške fotografije sama je bila zabavna in zelo zanimiva, ko sem prejela fotografije, pa sem dokončno zaključila, da je bila investicija več kot vredna svoje cene. Sedaj sem pripravljena in opremljena ne samo za vse poslovne in uradne potrebe, vključno z morebitnim intervjujem v Delovi Sobotni prilogi, da o Facebooku in potencialnih oboževalcih niti ne govorimo ;). Prijateljice, sodelavci in znanci so rekli ?Wow? in na tihem razmišljajo, da si privoščijo stilsko preobrazbo in potem fotografiranje pri Fotomedii tudi oni. Jaz pa upam, da bodo to res storili ? z veseljem bi pogledala 40 fotografij prav vsakega od njih.

Urška Sešek (Ljubljana)

Kadar sem pogledala proti torbi s fotoaparatom, bolje rečeno proti majhnemu nahrbtniku, namenjenemu prav za nošenje fotoaparata in ustrezne ropotije za fotografiranje izven dnevne sobe, sem se počutila bedasto in poraženo. Zdelo se mi je, da bi še iz električnega mešalnika dobila kakšno fotografijo prej, kot iz te nove, še po sveži plastiki dišeče naprave, znane oblike. Vsi, ki so imeli kaj pojma o fotografiranju so, kadar so me opazili v daljavi, zajemali sapo, da bi izdavili odrešujoč ?v blazni gužvi sem, reeees nimam časa!?, še preden so me sploh s polno zavestjo registrirali. In ko res več ni šlo naprej: ja, rešitev, kot direktno od zgoraj.

Tečaj. Za začetnike. Za take popolne reveže, kot sem jaz. Kratek, jedrnat, učinkovit, časovno prilagodljiv, pravilno razmerje teorije in praktičnega dela!!! Ravno takšen, da po samo ? jheja!!! ? po samo petih, šestih srečanjih, poljubiš svoj fotoaparat ? direktno na čelo ? in mu rečeš: zdravo prijatelj! Prijatelj for ever!! V samo nekaj urah se naučiš, kako se zverina drži, kaj sploh je, kako nastane slika, kako se motivi na fotki razporejajo, kako pričaraš motiv oster v globino, kako zamegliš ozadje, da je ospredje fotke še bolj poudarjeno. Kaj so filtri, kaj žariščnice ? razkriva se ti skrivnost za skrivnostjo, aparat ti prirase na roke, in govori in govori in govori ? namesto tebe. Ja, to si je potrebno zapomniti. To je tisto, čemur se reče ?pamet v glavo?. Uporabno znanje intravenozno, haha.

In če je še kdo, ki bi želel fotografirati, pa ne ve, pa ne ve dobro, bi mu želela svetovati, naj ne izgublja časa s samopoukom in sorodniki in znanci. Strokovno znanje in strokovno vodenje je pot, ki vodi do hitrih rezultatov, ki vodi do lepih fotografij, ki vodi navsezadnje tudi do družbe ljudi, ki hočejo in si želijo isto.

Darja Ritonja Perfeta (Maribor)

Spoštovani!

V poplavi ponudnikov fotografskih storitev sem včeraj popoldan okoli 15. ure naključno namestil vašo aplikacijo "ePhotoLab", vanjo uredil slike in poslal naročilo (prvič v življenju preko spleta). Aplikacija se mi zdi odlična, v primerjavi z nekaterimi drugimi, kjer je treba slike najprej "uploadat" in potem urejat, kar je izredno počasno.
Pričakoval sem sicer kakšno potrditev po e-mailu in ker je ni bilo sem že mislil, da sem "nasankal" in da iz tega ne bo nič, ali pa da ste na dopustu.
A glej ga zlomka, danes ob 9.00 uri mi zvoni poštar z naročenimi fotografijami. Bil sem izredno presenečen nad hitrostjo in se vam NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM za hitro in kvalitetno opravljeno delo.

Igor Makuc (Ljubljana)

Res spoštovanje obema mentorjema, res imata posluh za vsako vprašanje. Sta odlična govornika in spodbujata k sodelovanju. Tečaj je presegel moja pričakovanja. Upam da bomo tudi v prihodnje še sodelovali.

Valerija Bezjak (Voličina)

Tečaj mi je zelo koristil, osvojila sem osnove, ki so po mojem mnenju najpomembnejše, kakor tudi naprednejše stvari, ki mi kot celota koristijo za ustvarjanje dobrih fotografij. Mentorja sta super, veliko tudi povesta iz izkušenj, kar je seveda poučno in tudi priročno, saj bomo tudi ostali kdaj ob priliki uporabili kakšno njuno foro ;)

Tina Budja (Maribor)

Odlično in strokovno zasnovan tečaj z veliko primeri in praktičnimi vajami.

Aleksandra Kneževič (Maribor)

Super delavnica, super predavatelja. Ogromno praktičnih in uporabnih nasvetov. Priporočam vsem, ki potrebujejo kaj več kot zeleno avtomatiko na fotoaparatu.

Robert Veronik (Maribor)

Odličen tečaj za tiste, ki se prvič spoznavajo s svojim fotoaparatom. Pridobimo konkretno in pomembno znanje za doseganje pravih rezultatov v fotografiji.

Timotej Prelog (Maribor)

Zaupajte nam vašo izkušnjo z nami

Kontaktni obrazecIme

Priimek
S pošiljanjem kontaktnega obrazca dajem izrecno privolitev podjetju Fotomedia, Marjan Laznik s.p. kot upravljalcu, da zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o kontaktih ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom in vsebino komunikacije. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Soglašam, da me lahko podjetje Fotomedia, Marjan Laznik s.p., kontaktira, preko e-pošte in/ali mobilnega telefona, zaradi obvestil o dogodkih, dejavnostih in storitvah podjetja. Soglasje dajem za obdobje treh let z možnostjo, da ga kadarkoli prekličem.


Sending