Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Storitve podjetja Fotomedia Maribor /

Poslovno portretno fotografiranje

Poslovno portretno fotografiranje

Poslovna portretna fotografija za vašo predstavitev potencialnim strankam in poslovnim parterjem. Če želite ustvariti privlačno javno podobo na spletu, družabnih omrežjih in v medijih, obvezno potrebujete odlične fotografije. Pri tem vam lahko pomagamo, saj imamo večletne izkušnje.  Za vas smo pripravili nekaj paketov, v kolikor pa potrebujete ponudbo izven okvirov teh paketov, nas kontaktirajte na mail marjan@fotomedia.si ali telefon 041 670 205. Enako velja za poslovno fotografiranje v vaših poslovnih prostorih ali fotografiranje vaših zaposlenih oz sodelavcev.

Malo studijsko portretno fotografiranje

Čas trajanja: do 30 minut
Cena z DDV: 120 EUR
Lokacija fotografiranja: Atelje Fotomedia, Radvanjska cesta 43, Maribor
Profesionalno portretno fotografiranje
Stranka prejme:  5 fotografij v visoki ločljivosti v jpg formatu.

Studijsko portretno fotografiranje 1

Čas trajanja: do 1 ure
Cena z DDV: 200 EUR
Lokacija fotografiranja: Atelje Fotomedia, Radvanjska cesta 43, Maribor
Stranka prejme: 10 fotografij v visoki ločljivosti v jpg formatu.

Studijsko portretno fotografiranje 2

Čas trajanja: do 2 uri
Cena z DDV: 250 EUR
Lokacija fotografiranja: Atelje Fotomedia, Radvanjska cesta 43, Maribor
Stranka prejme: 15 fotografij v visoki ločljivosti v jpg formatu.

Cena fotografiranja ne zajema storitev frizerja, vizažista ali stilista! Stranka lahko naroči njihove storitve po predhodnem dogovoru.
Prejmete profesionalno obdelane fotografije v digitalni obliki, po naročilu lahko izdelamo fotografije v tiskani obliki in fotoknjigo.

Rezervirajte si svoj termin za fotografiranje

Prijava na fotografiranje
Ime
Priimek
:
S pošiljanjem kontaktnega obrazca dajem izrecno privolitev podjetju Fotomedia, Marjan Laznik s.p. kot upravljalcu, da zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o kontaktih ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom in vsebino komunikacije. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Soglašam, da me lahko podjetje Fotomedia, Marjan Laznik s.p., kontaktira, preko e-pošte in/ali mobilnega telefona, zaradi obvestil o dogodkih, dejavnostih in storitvah podjetja. Soglasje dajem za obdobje treh let z možnostjo, da ga kadarkoli prekličem.
Sending

Nekaj komentarjev naših strank:

Vesna P.  (Maribor)

»Po dveh letih še vedno občudujem fotografije, ki si jih takrat naredil z mano. Ponavadi se vsega hitro naveličam in mi ni več zanimivo. Te fotke pa so.«

Theresa Plut (operna pevka)

Marjan, thank you so much for the wonderful photosession. You really know how to make your subject feel comfortable in front of the camera and look their best. The pictures came out great and I can’t wait to come back soon for the next session!

Irena Yebuah Tiran (operna pevka, igralka)

Srečanje z Marjanom Laznikom je bilo naključno, a zato toliko bolj navdihujoče! Pri svoji pevski kolegici sem opazila njene čudovite fotografije in takoj poklicala Marjana ter se dogovorila za fotografiranje. Prišla sem iz Novega mesta in ni mi bilo žal. Morda mi je bilo žal le tega, da sem imela isti dan predstavo in nisem mogla ostati še dlje.
ZELO PRIPOROČAM!
In Marjan…še enkrat velika HVALA!!!
LP Irena

Veronika K. Žajdela (moderatorka, igralka, Radio 1)

Marjan Laznik je bil moj prvi profesionalni fotograf. Kljub temu, da sva ta moj book naredila že kar lepo število let nazaj, ostajajo njegove fotografije še vedno ene mojih najljubših.
In ne samo to- Marjan je eden tistih, ki res zna ‘model’ sprostit, nasmejat , skratka spravit v pravo razpoloženje za sproščene in čudovite fotografije.
Dragi Marjan- ostajam tvoja večna oboževalka :-) «

K. (Maribor)

Dragi Marjan,

ko sem se vceraj vozila k tebi sem bila kot majhen otrok, ki se veseli prvega poletnega sladoleda. Kar sem dobila, pa je bila cela banjica najslajsega sladoleda!

Po (kratki) prespani noci so se zadeve ze malo popredalckale in postajam ponosna nase, da sem naredila ta korak. In neizmerno hvalezna tebi, da si mi pri tem pomagal! Danes vem, da si imel popolnoma prav, ko si rekel, da se nisem popolnoma sprostila. Razlog najbrz tici v dejstvu, da vsa ta leta nisem imela rada svojega telesa. Da z njim nisem bila povezana… Predvsem zato, ker sem vedno skrbela za to, da je bilo privlacno, potem pa dvignila roke in zivotarila… temu primerno je tudi trenutno stanje mojega telesa.Danes ni nic drugacno, sem pa jaz za odtenek drugacna: sem na poti sprejemanja svojih napak kot moje, edinstvene. In vem, da mi bo prav to pomagalo, da se bom lahko cim bolj priblizala temu, kar sem nekoc bila. Le bolj zrela in z vec izkusnjami.

Marjan, brez tvojih besed pred dvema letoma tega ne bi dozivela. Sploh pa ne bi nikdar naredila tega koraka. Iskreno sem ti hvalezna za tvojo odkritost in velikosrcnost. Si izjemen clovek in fenomenalen fotograf! Kaj si vceraj uspel narediti iz mene… neverjetno!

Več mnenj si lahko ogledate v rubriki Mnenja naših strank