Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.

Dan kulturnih društev Maribor 2018

27. 11. 2018 @ 8:37
by agencija

Dan kulturnih društev Maribor 2018

V petek, 16. 11. 2018, je v Unionski dvorani v Mariboru potekal Dan kulturnih društev Maribor, poimenovan Maistrov večer, ki ga od leta 2002 organizirata ZKD Maribor in JSKD Maribor.

Maistrov večer so zaznamovali nastopajoči pevci KUD Rače, VS Fantje na vasi in KZ Škrjačnek, ki so izvedli uglasbene Maistrove pesmi. Nastopili so tudi tamburaši iz Trnič in tako počastili novo častno članico ZKD Maribor – Miro Lončarič.

Medalje Zveze kulturnih društev Maribor je prejela snemalna ekipa Radia Maribor: Smiljan Greif, Davorin Zemljič in Stanko Mavher.

Podelili so tudi gledališka priznanja regijske selektorice Sandre Blagojević. Priznanja prejmejo: Tea Coif, Peter Andrej, Ksenija Onič, Timotej Hauptman in Marko Radmilovič.

Spomnili so se tudi 20. obletnice ustanovitve izpostave JSKD Maribor in nazdravili častnemu občanu Maribora 2018 in častnemu predsedniku ZKD Maribor, Janezu Karlinu.

Fotografije je možno naročiti v različnih velikostih po ceniku za ponaročila

Fotografije lahko prevzamete v prostorih podjetja Fotomedia, Radvanjska cesta 43, Maribor. Brezplačna tel. številka za naročila in informacije: 080 88 72
Delovni čas 

nakupVse posnete fotografije si lahko ogledate in NAROČITE na povezavi: Dan kulturnih društev Maribor 2018  <- KLIKNI

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.