Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Fotke prireditev /

Nogometni derbi v Mariboru brez Green Dragonsov

Nogometni derbi v Mariboru brez Green Dragonsov

8. 8. 2009 @ 20:04
by agencija

Dolgo pričakovani nogometni derbi v Mariboru med aktualnimi državnimi prvaki in povratniki med elito, ljubljansko Olimpijo, je potekal brez prisotnosti članov ljubljanske navijaške skupine Green Dragons.

V štajersko prestolnico se je z vlakom napotilo skoraj 300 članov omenjene skupine, ki pa so zaradi povzročanja neredov že na poti domov.

Kot je za STA povedal predstavnik Policijske uprave Maribor Bojan Kitel, je vlak z nogometnimi navijači nekaj pred 19. uro prispel na železniško postajo Tezno, policija pa je zaradi neredov in nasilnega obnašanja v skladu z 39. členom zakona o policiji pridržala osem oseb, vlak pa je nekaj pred 19.30 uro odpeljal nazaj proti Ljubljani. O tem, kaj natančno se je na vlaku dogajalo, bodo mariborski policisti sporočili pozneje, medtem ko v samem mestu za zdaj niso beležili večjih težav.

Po za zdaj neuradnih podatkih naj bi okoli 300 navijačev razdejalo vlak, na katerem so se peljali v Maribor, zato so ga železničarji na zahtevo policistov obrnili nazaj proti Ljubljani.

vir: sta

[adrotate group=”4″]

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.