Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Fotke prireditev /

S srcem za Kungoto

S srcem za Kungoto

21. 9. 2009 @ 23:20
by agencija

Za občino Kungota je bilo letošnje leto izjemno črno, saj jo je neurje s točo, ki je povzročilo veliko škodo na objektih in infrastrukturi, zajelo kar petkrat. Kaj takega ne pomnijo niti najstarejši Kungočani. Škoda, ki je nastala na infrastrukturi, objektih, vinogradih, kmetijskih površinah in gozdovih, znaša že približno tri milijone evrov, kar je številka, ki ji občina in njen proračun nista kos.

Za pomoč pri  sanaciji škode nastale v neurjih je Občina Kungota v sodelovanju s Slovensko demokratsko stranko (SDS),  priredila humanitarni koncert, na katerem so nastopili:  pevka Natalija Verboten,  ansambel Alpen-Karavan’s,  skupina Skater in plesalka orientalskih plesov Abal.

Gledalci so si lahko ogledali nogometne tekme med poslansko skupino SDS, ekipo županov in podžupanov ter domačini.

Prireditve se je udeležil tudi poslanec v Evropskem parlamentu dr. Milan Zver, ki je za izbrano vrsto poslanske skupine SDS odigral tudi dobrodelno nogometno tekmo.

Župan Igor Stropnik, se je v zahvalnem govoru zahvalil občanom,  gasilcem in civilni zaščiti, ki so že izvedli najnujnejše sanacije, za odlično organizacijo in pobudo za humanitarni koncert pa poslancu državnega zbora Marijanu Pojbiču in predsedniku vaške skupnosti Sp. Kungota Rudiju Matjašiču. Prireditev je povezovala Petra Hercog.

Na tem mesu bi rad zapisal zadevo, ki se mi je vtisnila v srce. Tako skupina Skater, kot Natalija Vrboten, so svoje veliko srce še enkrat dokazali z drobnimi pozornostmi, na katere tako radi pozabljamo. Toplo besedo in pozornost so naklonili nekaterim otrokom in hendikepiranim oboževalcem in jim, v to sem trdno prepričan,  še dodatno polepšali ta dan,  da jim bo še dolgo ostal zapisan v srcu.

Darila za bogat srečelov so prispevali različni sponzorji. Tudi Fotomedia je sodelovala kot sponzor, saj smo v ta namen fotografirali vse ključne trenutke na prireditvi.

Tudi vi lahko prispevate svoj delež in pomagate prizadetim v neurju in sicer tako, da sedaj, ko to berete vzamete v roke svoj mobitel in pošljete sms s ključno besedo KUNGOTA na 1919. Prispevali boste 1 EUR, za kar se vam že v naprej zahvaljujemo.

CD oz. DVD z vsemi posnetimi fotografijami prireditve v ločljivosti 1600×1200 px, kar je format za izdelavo fotografij velikosti 15×10 cm, lahko naročite po ceni 24 EUR (cena je z DDV). 5 EUR od vsakega prodanega DVD bo podjetje Fotomedia prispevalo v sklad za pomoč prizadetim v neurju – S srcem za Kungoto.

DVD in fotografije lahko prevzamete v prostorih podjetja Fotomedia, Radvanjska cesta 43, Maribor od pon. do petka med 08:00 in 16:00. Brezplačna tel. številka za naročila in informacije: 080 88 72

Če želite DVD naročiti in prejeti po pošti, nas kontaktirajte.

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.