Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.

Presenetite svojo najdražjo za 8.marec

23. 2. 2010 @ 23:25
by agencija

Studijsko fotografiranje s presenečenjem

Če moški potrebujemo kdaj kreativne ideje  za darilo, je to ob rojstnem dnevu, valentinovem, obletnici poroke  in  zagotovo tudi za mednarodni Dan žena –  8. marec. Na ta dan se spodobi (sicer bi se lahko tudi kak drug dan spomnili),  da svojim boljšim polovicam, mamam, sestram in tetam pokažemo malo več naklonjenosti in pozornosti kot ostale dni.

Za 8. marec, skorajda zguljeno pa vseeno, so obvezne rožice, seveda pa nikoli ni odveč še kakšno posebno presenečenje!
Odločili smo se, da vam priskočimo na pomoč, zato smo za vas in vaše najdražje pripravili studijsko fotografiranje s presenečenjem.

Vas zanima, kako smo si vse skupaj zamislil?

Najprej si rezervirate termin – za celotno zadevo boste potrebovali kakšno urico časa.  Ob dogovorjenem času pripeljete svojo drago, ali kar celo družino v naš atelje, kjer bo za vas najprej poskrbela profesionalna vizažistka Anja Farčnik, ki bo vaši najdražji (pa tudi vam, če boste želeleli), naredila profesionalen make-up.

Potem se boste v domačem okolju našega ateljeja še nekaj časa nastavljali našemu objektivu, fotografije, ki bodo ob tem nastale, pa bodo čez nekaj dni že krasile vaš album, ali pa celo stene vašega stanovanja, pisarne.

Vas zanima? V kolkor želite, vam za fotografiranje  lahko pošljemo  Darilni bon.

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko: 080 88 72, pišite nam na elektronski naslov: agencija@fotomedia.si , ali pa nas osebno obiščite v našem ateljeju na Radvanjski cesti 43, ali pa se enostavno prijavite preko spodnjega obrazca.

Cena: 60 € (vključuje delo vizažista, fotografiranje – 1 fotografijo formata 20×30 cm, 2 fotografiji formata 13×18 cm v albumu in cd z vsemi nastalimi fotografijami v visoki ločljivosti )

Fotografiranje bo potekalo: 08.03.2010 od 09.00 ure naprej

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.