Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Aktualno /

Bodo vaši okvirji in albumi tudi letos ostali prazni?

Bodo vaši okvirji in albumi tudi letos ostali prazni?

1. 8. 2016 @ 6:42
by agencija

Bodo vaši okvirji in albumi tudi letos ostali prazni?

Bodo tudi letos vaši okvirji prazni?

Bodo tudi letos vaši okvirji in albumi prazni, brez fotografij?

So vaši spomini varno shranjeni?

Če ste pritrdili na vprašanje in ob tem pomislili, da jih imate varno shranjene v vašem telefonu, ali odložene nekje na računalniku, vas moramo razočarati. To nikakor ni varna shramba za vaše dragocene spomine, vaše fotografije. Naj naštejemo samo nekaj od običajnih scenarijev:
– telefon preneha delovati in se več ne vklopiti (ni težav, če ste fotografije shranili na spominsko kartico v telefonu)
– spominska kartica v telefonu preneha delovati (ali se poškoduje)
– telefon (s spominsko kartico) vam pade v vodo, še posebej pri padcu v morje je malo možnosti za preživetje)
– fotografije imate shranjene v računalniku in pride do okvare diska (ni težav, če ste fotografije arhivirali še na dodatnem zunanjem disku)
– …

Izgube fotografij se začnemo zavedati takrat, ko jih pogrešamo. Običajno je tako, da nas na njih opozori nekdo, ki bi jih želel videti, ali pa bi jih na prelomnici življenjskega dogodka družinskega člana ali prijatelja želeli prikazati. Pa jih ni. Ko se želiš ozreti nazaj, se ne moreš. Ni fotografij, ni za večno zapisanih trenutkov iz našega življenja. Zakaj? Očitno zato, ker nam ni bilo mar, da bi jih ohranili. Ali pa enostavno zato, ker nikoli ni bilo časa. Ali pa … še kakšen drug neopravičljiv izgovor!

Naredite nekaj dobrega zase, predvsem pa za vaše potomce, IZDELAJTE izbrane fotografije iz vašega dopusta, praznovanja rojstnega dne in drugih, za vas pomembnih dogodkov. Veliko lepše je vzeti v roke album s fotografijami, kot da “morite” znance s tisočimi fotografijami na računalniškem ali telefonskem ekranu. V albumu lahko k fotografijam pripišete še opombe, lokacijo in čas fotografiranja.

Še zadnje vprašanje: Kje imate fotografije iz lanskega, predlanskega dopusta, …? :-)

30 izdelanih fotografij velikosti 10×15 cm vas stane 4,2 EUR ,

če jih v izdelavo pošljete preko našega programa [download id=”7666″]. In seveda še nekaj časa in truda, da jih izberete in pošljete. Je to veliko?

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.