Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Aktualno /

Fotografije za v denarnico

Fotografije za v denarnico

28. 11. 2016 @ 14:46
by agencija

formati-dokumenti-ephotolab

Potrebujete fotografije za v denarnico?

Za vas smo pripravili novo storitev in sicer nam lahko v programu ePhotoLab ali preko spletne naše strani pošljete “fotografije za v denarnico” oz fotografije za dokumente. Priporočamo program ePhotoLab ali Mobile Photo Kiosk (oboje najdete na osnovni strani), saj v njem lahko kontrolirate izgled fotografije in jo po potrebi obrežete, če je to potrebno.

Fotografije vam lahko izdelamo v 3 velikostih in sicer:

  • 4,5 x 3,5 cm (v kompletu oz na listu je 6 fotografij) (v tej velikosti so tudi fotografije za večino legitimacij), ali
  • 5×5 cm (v kompletu oz na listu so 4 fotografije) (v tej velikosti so fotografije za ameriško vizo)
  • 5 x 7 cm (v kompletu oz na listu sta 2 fotografiji) (v tej velikosti so fotografije za nekatere države)

V kolikor se želite sami fotografirati in te fotografije uporabiti za dokumente, bi vas opozorili na upoštevanje kriterijev za te fotografije – na povezavi si lahko ogledate, kakšna je primerna oz ustrezna fotografija. Poslane fotografije vam bomo izdelali takšne, kot jih boste poslali in za ustreznost (za dokumente) ne odgovarjamo!!!

V našem studiu fotografiramo za vse vrste dokumentov (osebna legitimacija, potni list, vozniško dovoljenje, različne vize, študentska in dijaška izkaznica, energetska izkaznica, kolesarska, izkaznica za voditelja čolna, ipd.)

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.