Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Aktualno /

Fotografije za v denarnico

Fotografije za v denarnico

28. 11. 2016 @ 14:46
by agencija

formati-dokumenti-ephotolab

Potrebujete fotografije za v denarnico?

Za vas smo pripravili novo storitev in sicer nam lahko v programu ePhotoLab ali preko spletne naše strani pošljete “fotografije za v denarnico” oz fotografije za dokumente. Priporočamo program ePhotoLab ali Mobile Photo Kiosk (oboje najdete na osnovni strani), saj v njem lahko kontrolirate izgled fotografije in jo po potrebi obrežete, če je to potrebno.

Fotografije vam lahko izdelamo v 3 velikostih in sicer:

  • 4,5 x 3,5 cm (v kompletu oz na listu je 6 fotografij) (v tej velikosti so tudi fotografije za večino legitimacij), ali
  • 5×5 cm (v kompletu oz na listu so 4 fotografije) (v tej velikosti so fotografije za ameriško vizo)
  • 5 x 7 cm (v kompletu oz na listu sta 2 fotografiji) (v tej velikosti so fotografije za nekatere države)

V kolikor se želite sami fotografirati in te fotografije uporabiti za dokumente, bi vas opozorili na upoštevanje kriterijev za te fotografije – na povezavi si lahko ogledate, kakšna je primerna oz ustrezna fotografija. Poslane fotografije vam bomo izdelali takšne, kot jih boste poslali in za ustreznost (za dokumente) ne odgovarjamo!!!

V našem studiu fotografiramo za vse vrste dokumentov (osebna legitimacija, potni list, vozniško dovoljenje, različne vize, študentska in dijaška izkaznica, energetska izkaznica, kolesarska, izkaznica za voditelja čolna, ipd.)

Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: