Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Razno /

Light your light day, Habakuk, Maribor, 22.3.2015

Light your light day, Habakuk, Maribor, 22.3.2015

17. 3. 2015 @ 20:06
by agencija

LightYourLight

Club 466 international pripravlja dogodek, na katerem želijo 466 žensk spomniti nase. Ker je čas, da razplamtijo ogenj življenja v svojem srcu, jim želijo povedati, da je lepo, ker skrbijo za vse druge, a če ne bodo sebe imele najbolj rade, bo tudi skrb za druge nemogoča. Želijo jih spomniti, da so same, najpomembnejše osebe v svojem življenju.

Ustanoviteljice Cluba 466 international Maja, Mateja, Lenja, Helena, Nina in Anita so zapisale: “Dogodek je v prvi vrsti zmenek vsake ženske same s seboj! Verjetno se nobena ne spomni, kdaj je nazadnje doživela dan, kjer se ji je ves dan dogajalo le čisto razvajanje, inspiracija, novo znanje, novi ljudje. Na tem dogodku se bodo družile ženske, ki (že skoraj 100%) živijo svoje sanje in tiste, ki jih še bodo! Tiste, ki že imajo krasno podjetje (službo) in tiste, ki so službo žal izgubile ali svojo sanjsko službo šele iščejo!”

Na dogodek sprejmejo točno 466 žensk! Ob tem pa bodo podarili:
– profesionalen fotoportret (z nami bo 10 fotografov, 10 vizažistov in 10 frizerjev),
– 8 kratkih, intenzivnih predavanj (za celovito žensko – posel, zdravje, osebna rast, ljubezen, seks, šport, finance, otroci,…)
-izdelavo Sanjskega dnevnika v kreativni delavnici z Meo Valens,
– kvalitetno zabavo (enterntainment),
– poslovni in osebni networking (mreženje, poslovno sodelovanje žensk med seboj),
– izpolnitev sanj (nekaterim udeleženkam),
– predstavitev zanimivih, drugačnih produktov in storitev,
– ogromno presenečenj…

Kje? Kdaj?

Zgodilo se bo v nedeljo, 22. marca 2015 (med osmo in osemnajsto uro), v hotelu HABAKUK, v Mariboru.

In še ena pomembna stvar: odločile so se za simbolično prijavnino na dogodek, 4,66 eur. Z zbranim denarjem pa bo 466 žensk Mariboru podarilo novo mednarodno spominsko tablo. Ta bo zamenjala dotrajano na Grajskem trgu, ki govori o tem, da je v Mariboru, leta 1883, zasvetila prva žarnica v tem delu Evrope! Menimo, da si jo Maribor zasluži.

Več informacij najdete na spletni strani club466.international ter na FB strani club 466 international.

In kdo so ženske Cluba 466 international?

Club466 je ustanovilo 6 žensk iz vseh strani neba – Anita Mlakar, Helena Kodrič Mori, Nina Bajde, Maja Mrevlje, Lenja Faraguna, Mateja Ahej, – ki so na en septembrski vikend leta 2014 pričele pisati skupno zgodbo. Kljub noremu osebnemu in poslovnemu tempu so si vzele en vikend zase in ugotovile, da lahko le tako največ doprinesejo svetu. Ko so v sebi srečne, mirne, goreče, ko so zaljubljene v sebe, lahko to ljubezen širijo na svojo družino, posel in svet!

Kaj je še pomembno?

Zraven bo tudi Fotomedia, ki bo poskrbela, da boste na fotografijah videti še bolj čudovito, na kratkem predavanju pa podali nasvete za boljše fotografije. Že zdaj vas vabimo na obisk v naš improviziran studio, saj smo za vas zraven fotografiranja in predavanja, pripravili še nagradno igro in še marsikaj drugega.

Veselimo se srečanja z vami.

Share this article

Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: