Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.
Domov / Blodnje /

Obiskali smo poročni sejem v Radencih in Mariboru

Obiskali smo poročni sejem v Radencih in Mariboru

24. 2. 2010 @ 0:38
by agencija

Poročni sejem

Obiskali smo poročni sejem v Radencih (22. – 24. januarj) in v Mariboru (20. – 21. februar) ter fotografirali tudi poročni modni reviji. V zvezi s tem ne bi izgubljali preveč besed, saj reportaže iz obeh sejmov najdete na spletnem mestu Mojdan.si, pa tudi na Facebooku se najde kakšna fotka.

Bi pa se ozrli po ponudbi poročnih fotografov, ki so se predstavljali na sejmih.

Najprej nas je presenetilo dejstvo, da se predstavlja pravzaprav zelo malo fotografov, glede na to, da nas je samo v Mariboru kar nekaj. Mar to pomeni, da nimajo/nimamo kaj pokazat, ali obratno, da imajo/imamo pravzaprav že dovolj dela in ne potrebujejo/mo dodatne reklame?

Tudi mi se sejmov nismo udeležili. Smo mnenja, da je najboljša reklama od ust do ust.  Smo se pa po ogledu obeh sejmov odločili, da bomo podražili cene fotografiranja porok. Če že izstopamo po kvaliteti, naj bo enako tudi še pri ceni.

Vsem mladoporočencem, ki bodo letos in v naslednjih letih stopili pred matičarja,  želimo vse dobro, naj vas povsod spremlja sreča in naj vam nasmeh krasi obraz prav vsak dan.

In še v premislek: Ko se boste odločali med široko ponudbo takšnih in drugačnih fotografskih poročnih paketov in ko boste izbirali med ročno izdelanimi albumi iz lesa ali kovine, takrat se spomnite, da albumi sicer so pomembni, a še bolj pomembne so kvalitetne fotografije, ki so v njih.

Marjan Laznik, Fotomedia

Share this article

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.