Telefon: 080 88 72 - Radvanjska 43, Maribor
Fotomedia, Marjan Laznik s.p.

Izjemen podjetnik – Nikon Coolpix P330

5. 3. 2013 @ 11:16
by agencija

Coolpix-P330_oba

Lotite se resne fotografije s sijajnim fotoaparatom COOLPIX P330.

Ta fotoaparat je vreden vsakega resnega fotografa, ki išče prenosnost in zmogljivost, saj ima COOLPIX P330 svetel objektiv NIKKOR s 5x optičnim zoomom (24–120 mm), ki ima pri širokem kotu veliko zaslonko f/1,8, steklo HRI in zaslonko iz sedmih lamel za naravno zameglitev ozadja, nevtralni filter pa omogoča večji nadzor nad osvetlitvijo.

Visoko občutljiv in od zadaj osvetljen 1/1,7-palčni senzor CMOS z 12 milijoni slikovnih točk zagotavlja vrhunske rezultate v vseh pogojih fotografiranja, druga generacija Nikonovega sistema zmanjšanja vibracij pa zmanjšuje učinek tresenja fotoaparata v realnem času, kar omogoča uporabo časov, ki so do tri zaslonke daljši. Nov aktivni način zagotavlja čiste posnetke celo iz premikajočih se vozil.

Z ročnim načinom lahko odlično izrazite svojo ustvarjalnost, z ergonomskim funkcijskim gumbom pa hitro dostopate do priljubljenih nastavitev. Če želite snemati video, je Full HD (1080/60i) na voljo s preprostim dotikom gumba pri 60, 50, 30 ali 25 sličicah na sekundo, fotografirate pa lahko tudi v zapisu RAW (NRW). Pri snemanju lahko uporabljate optični zoom s samodejno izostritvijo in snemate v počasnem ali hitrem načinu s hitrostjo do 120 sličic na sekundo.

Coolpix-P330_bel_zgoraj Coolpix-P330_bel Coolpix-P330_crn Coolpix-P330_crn-zadajUstvarjalne funkcije, kot je makro način, vam omogočajo, da se osredotočite na motive, ki so zelo blizu, in zajamete tudi najmanjše podrobnosti, medtem ko preprosta panorama 360º/180º zlahka zajame osupljive razglede preprosto tako, da fotoaparat premikate vodoravno ali navpično.

Za popotnike bo poskrbel vgrajeni sistem GPS, ki zabeleži natančno lokacijo (zemljepisno dolžino in širino) slik kot geografsko oznako, pri predvajanju pa omogoča pregledovanje interesnih točk. Če želite pustolovščine deliti s prijatelji in družino, zmožnost Wi-Fi omogoča prenos kakovostnih slik in videoposnetkov v pametno napravo* z dodatnim nastavkom Wi-Fi (WU-1a).

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.